Concert Arjan Versluis: improvisatie bij beeld

Foto: Chris van de Kuilen
29 november 2019, 20:09
Verlopen

WOUDRICHEM - Op 14 december is er om 20.00 uur weer een concert in het Jacoba Cultuurhuis in Woudrichem.

Arjan Versluis, pianist en organist, zal aan de hand van kunstfoto’s van Arjo Loeve improviseren op de piano. Arjan staat bekend om hoe hij kan improviseren in verschillende stijlen/componisten. Noem het maar op en hij kan in die stijl spelen. Het belooft een afwisselende muzikale avond te worden, met natuurlijk ook een kersttintje.

Arjo heeft fotoseries voorbereid op thema’s die Arjan zullen uitdagen alles uit zijn improvisatietalent te halen. Een kaartje voor dit bijzondere concert kost 15,00 euro. Het aantal plaatsen voor het concert is beperkt, wees er snel bij en reserveer een plek via www.jacobacultuurhuis.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl