CFM/Transito wint streekderby tegen ZVG/Cagemax uit Gorinchem

Foto: Archief
7 december 2019, 06:15
Verlopen

WERKENDAM - Voor CFM/Transito stond vrijdagavond de streekderby tegen ZVG/Cagemax uit Gorinchem op het programma.

In de eerste helft begonnen beide teams voorzichtig aan de wedstrijd. Toch waren het verrassend de gastheren die tot de beste kansen kwamen. Na een kwartier spelen was er weer een doorbraak voor de thuisploeg, waarna ZVG/Cagemax aan de noodrem trok met een rode kaart tot gevolg. Uit de daaropvolgende vrije trap scoorde Erik Blokland de 1-0, waarna vlak voor rust de voorsprong nog werd verdubbeld door CFM/Transito.

Ook de tweede helft was weer voor de Werkendammers. Na een afgekeurde goal van Bart Jongejan, die eerst door de scheidsrechters werd goedgekeurd, kwam CFM/Transito alsnog op een 3-0 voorsprong via Erik Blokland. ZVG/Cagemax ging steeds meer risico nemen, waardoor de uitstekende keepende Rob de Groot ook zijn doelpunt meepakte. Uiteindelijk wonnen de Werkendammers de wedstrijd met 4-2.

De volgende wedstrijd voor CFM/Transito is aankomende vrijdag in Eindhoven. Om 21.30 uur is ZVV Eindhoven de tegenstander.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl