Waterpolojeugd ZVDO’74 getransformeerd in vechtmachine

Foto: ZVDO
10 december 2019, 14:19
Verlopen

ANDEL - De Krabben uit Bergen op Zoom kwam afgelopen zaterdag op bezoek bij de Otters in AquaAltena. Een sportieve tegenstander, waarbij jeugdspelers van ZVDO moeite moesten doen om het sterke pantser van de krab te kraken.

ZVDO twee keer terug gekomen van een achterstand en had mede door een indrukwekkende solo van Mathé van Noorloos, waarin hij meerdere persoonlijke duels won een 5-3 voorsprong genomen. Aan zelfvertrouwen geen gebrek, Mark van Dijk zwemmend goede stappen aan het maken door de extra trainingen. Zwom zelf het gat in en schoot strak op de goal. Complimenten aan de goede keeper van de tegenstander hoe hij dit schot, zoals vele andere wist te keren.

Janne-Lynn Himpers, bepaalde de eindstand van 7-4 voor de eerste twee periodes. Noah Rochat, Lisa en Sietse Leijendekker waren de andere scorende spelers namens ZVDO. 9-6 was de eindstand dit betekende de negende overwinning op rij. Zaterdag 14 december spelen alle ZVDO teams de laatste speelronde voor de winterstop thuis. Vanaf 18.15 uur kan er genoten worden van 5 wedstrijden met gratis entree in AquaAltena.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl