Viert u 75 jaar vrijheid?

Foto: Archief
14 december 2019, 18:03
Verlopen

ALTENA - Heeft uw organisatie plannen om 75 jaar vrijheid te vieren? Dan is de gemeente Altena op zoek naar u.

Er zijn in de gemeente Altena al een aantal initiatieven ontstaan om 75 jaar bevrijding te vieren. Heeft uw organisatie ook plannen? Laat het de gemeente weten. De gemeente wil namelijk graag een overzicht maken van alle activiteiten om deze op elkaar af te stemmen, met elkaar te verbinden, kennis te delen en meer aandacht te geven. Bovendien kan het zijn dat uw activiteit in aanmerking komt voor een extra subsidie.

U kunt uw plannen laten weten door voor 15 januari een e-mail te sturen naar c.olsthoorn@gemeentealtena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl