Stichting Inloophuis Altena een feit

Foto: Archief
11 januari 2020, 06:23
Verlopen

WOUDRICHEM - Inmiddels is Stichting Inloophuis Altena een feit. Woensdag 15 januari is het Inloophuis officieel geopend. Vanaf woensdag 22 januari wordt er gestart in de eigen ruimte in De Werf, Raadhuisplein 1 in Woudrichem.

Het Inloophuis biedt tot en met juni 2020 wekelijks een ontmoetingsplaats aan een ieder die op enigerlei wijze in aanraking is gekomen met de ziekte kanker. Denk daarbij aan (ex)-patiënten, partners, gezinsleden en nabestaanden. De openstelling zal afwisselend zijn op de woensdagochtenden en woensdagavonden.

De openingstijden van de eerste weken zijn woensdagochtend 22 januari van 9.30 tot 12.00 uur en woensdagavond 29 januari van 19.30 tot 21.30 uur. Voor de juiste tijden kunt u kijken op de website www.inloophuisaltena.nl. Hier kan men zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief en op de hoogte blijven van toekomstige ontwikkelingen. Voor meer info kan men mailen naar info@inloophuisaltena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl