Tweede editie van lichtjesoptocht Hank

Foto: Archief
16 januari 2020, 19:59
Verlopen

HANK - Op dinsdag 25 februari 2020 zal Hank na het succes van vorig jaar weer een lichtjesoptocht krijgen.

In navolging op de eerste editie trekt er weer een mooie stoet met verlichte wagens en loopgroepen door het dorp. Op verzoek van deelnemers en inwoners krijgt deze een vervolg en zal groter zijn dan vorig jaar. De kleurrijke stoet zal vertrekken omstreeks 18.45 uur vanaf het Uivernest.

De organisatie van de optocht is in handen van de kindercommissie van de carnavalsvereniging. Voor meer informatie of aanmelden voor deelname kan u contact opnemen met de commissie via e-mail op kindercommissie.hank@hotmail.com of telefonisch met Melannie van Schijndel op 06-83990406.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl