Innovatief netwerken met Open Coffee Altena 38.0

Foto: Freeimages.com
17 januari 2020, 11:34
Verlopen

GIESSEN - Netwerken wordt extra interessant als ook de gastlocatie bijzonder is. Dat is het geval met Open Coffee Altena 38.0 op 20-02-2020. Niet enkel de datum triggert, die is nu al historisch, ook de netwerkplek, het Oerlemans Technology Centre (OTC), zal velen innovatief in de oren klinken.

Het OTC maakt deel uit van Oerlemans Packaging. Deze laat weten: ‘Het OTC is een innovatieve organisatie gespecialiseerd in het analyseren en ontwerpen van nieuwe flexibele verpakkingen en folie, het produceren van proefmodellen en verwerken tot eindproduct. De combinatie van hoogwaardige laboratoriumapparatuur en de meer dan 50 jaar R and D en productie-ervaring zorgen voor een doelgericht resultaat.’ OTC levert analyses met een nauwkeurige kwaliteit en efficiëntie. Maar ook services en praktijkproeven in extrusie, flexo-drukkerij, conversie en laminatie. Doordat zich alles onder één dak bevindt, kan Oerlemans Technology Centre snel schakelen en de juiste verpakkingsoplossing bieden.’

Het is op deze innoverende locatie waar Open Coffee Altena haar 38e editie organiseert. Oerlemans Plastics verzorgt dan ook de Espresso XL, de kennissessie in zakformaat waar boeiende ondernemersgerelateerde info op speelse wijze gedeeld wordt. Open Coffee Altena startte haar negende seizoen met deze nieuwe minikennisdelerij. Wie op deze unieke locatie zijn/haar bedrijf, product of dienst wil pitchen op de bekende rode Coffee Stip, kan zich nog aanmelden. Voor beschikbaarheid en spelregels, stuur een e-mail naar info@OndernemendAltena.nl o.v.v. ‘Pitch’.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl