Toneelgroep Juliana brengt ‘In Catering’

Foto: Facebookpagina Toneelgroep Juliana
18 januari 2020, 20:04
Verlopen

UITWIJK - Enkele weken geleden is de Uitwijkse toneelgroep Juliana gestart met het inlezen van het toneelstuk 'In Catering'.

Een of andere sjacheraar, genaamd Eduardo, is een bedrijfje gestart met catering. Op een avond moet hij de catering verzorgen bij een van de meest welgestelde families van Nederland. Eduardo is een opgeblazen figuur met veel dikdoenerij en interessantdoenerij. Van catering heeft hij echter totaal geen kaas gegeten, samen met zijn nogal ontvlambare karakter en zijn aangeboren lompheid levert dit de nodige hilariteit op. Tijdens het feest wordt hij bijgestaan door Fleur die een baan in de catering eigenlijk helemaal niet ziet zitten en liever zangeres wil worden. Er wordt veel van Eduardo en Fleur gevraagd tijdens het feest. Uiteindelijk komt er nog wat hulp van ene Bertje, absoluut dom en onkundig op het eerste gezicht. Gaat hij de avond redden? Samen met Bas-Jan, Prescilla, Deborah en Paul belooft dit een spectaculaire avond te worden.

De voorstellingen vinden plaats in de Hoogt in Uitwijk op 21, 22, 28 en 29 februari. De aanvang is telkens om 19.30 uur. Kaarten voor deze voorstellingen zijn vanaf 27 januari op maandag, dinsdag en woensdag tussen 15.00 en 20.00 uur telefonisch te bestellen bij Elly Lievaart via 0183-442153. De kaarten dienen afgehaald te worden vanaf 11 februari in de foyer van de Hoogt, op dinsdag- woensdag- en donderdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl