ZVV Den Haag te sterk voor CFM/Transito in thuisduel

Foto: Archief
18 januari 2020, 06:14
Verlopen

WERKENDAM - CFM/Transito speelde vrijdagavond de eerste wedstrijd van 2020. In de eigen Crosser was ZVV Den Haag de tegenstander.

De Werkendammers begonnen niet goed aan de eerste helft. Het team, waar veel vaste spelers gemist werden, kreeg geen grip op de tegenstander uit Den Haag. Het was dan ook niet gek dat ZVV Den Haag met een 0-4 voorsprong de rust inging. CFM/Transito kreeg weinig kansen in de eerste helft, terwijl de bezoekers veel effectiever en gevaarlijker waren.

In de tweede helft begon CFM/Transito een stuk sterker. Dit resulteerde in een aantal goede kansen en de 1-4. De achterstand was echter al te groot om nog aanspraak te kunnen maken op een punt of zelfs meerdere punten. Met een vijfde veldspeler werd er nog een aantal keer gescoord, maar de Werkendammers verloren terecht met 3-6 van ZVV Den Haag.

De volgende wedstrijd van CFM/Transito is op 31 januari. De Werkendammers spelen dan wederom thuis. Om 20.00 uur wordt er afgetrapt tegen Madereros CF.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl