The Bowery en One Desire op 8 februari in BuBeClu

Foto: Pixabay
21 januari 2020, 18:36
Verlopen

WIJK EN AALBURG - De mannen van The Bowery schrijven en zingen over het echte leven: puur en met een rauw randje.

Over twijfel, pijn en verdriet, maar ook over hoop en geloof. Het is de rauwe Springsteen-sound en heerlijk ongepolijst gitaargeluid. In 2019 wonnen zij ‘De Zilveren Duif’. De band One Desire brengt met zang, gitaar, piano en drums mooie Nederlandstalige en Engelse nummers. Vaak met driestemmige zang en altijd met religieuze inslag. Tijdens een foodtruckfestival in 2019 kwamen deze twee bands elkaar tegen en zij zijn nu op zaterdag 8 februari samen te zien en te horen in BuBeClu aan de Nijverheidstraat 2 in Wijk en Aalburg.

De zaal gaat deze avond open om 20.00 uur. De aanvang is 20.15 uur. Kaarten kosten € 15,00 en zijn te reserveren via info@bubeclu.nl en op 8 februari aan de zaal.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl