College van gemeente Altena op werkbezoek in Giessen

Foto: Gemeente Altena
22 januari 2020, 15:18
Verlopen

GIESSEN - Burgemeester Egbert Lichtenberg en de wethouders van de gemeente Altena legden dinsdag 21 januari een werkbezoek af bij de Schouten bedrijven aan de Burgstraat in Giessen.

Het was het eerste werkbezoek van burgemeester Lichtenberg na zijn installatie als burgemeester van de gemeente Altena. In 1893 vestigde Klaas Schouten zich als bakker aan de Burgstraat in Giessen. Om de kost te verdienen, bakte hij niet alleen brood, maar startte hij de handel in diervoederproducten, die hij meenam met de hondenkar. De huidige bedrijven Schouten Advies, Schouten Certification, Schouten Europe en Nutrilab zijn nog altijd gevestigd aan de Burgstraat in Giessen en actief in voeding voor mens en dier. Elk van de bedrijven hield een korte presentatie om de burgemeester en wethouders bij te praten over de huidige activiteiten.

Ook kreeg het college van een rondleiding door het laboratorium van Nutrilab.Op het einde van het werkbezoek bedankte burgemeester Lichtenberg de Schouten bedrijven voor de gastvrijheid. Het bezoek gaf een verhelderend beeld van de producten en dienstverlening van de bedrijven. Lichtenberg sprak zijn waardering daarvoor uit en wenste de Schouten bedrijven goede zaken toe voor nu en in de toekomst.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl