Mat ZVDO verliest na goede reeks

Foto: Archief
27 januari 2020, 22:13
Verlopen

ANDEL - Na een goede reeks winstpartijen en een gelijkspel heeft ZVDO zaterdag thuis geen vuist kunnen maken tegen De Schelde uit Terneuzen. ZVDO begon niet scherp aan de wedstrijd, die met 9-14 verloren werd.

De eerste twee periodes had ZVDO erg veel moeite met de beweeglijke spelers van De Schelde. De bezoekers wisten zelfs op 5-0 voorsprong te komen. Vanaf dat moment wist ZVDO iets meer grip op de wedstrijd te krijgen. Zo waren de volgende 3 doelpunten voor de thuisploeg en werd de stand 5-3. Toch wist De Schelde het gaatje halverwege de wedstrijd te vergroten naar een stand van 3-7.

Dit gaatje wisten de heren uit Terneuzen in de derde periode vast te houden. Beide ploegen bleven deze periode in evenwicht en wisten ieder 3 doelpunten te maken naar een stand van 6-10. De vierde periode kon ZVDO nog enigszins aanhaken, maar het gat was te groot om de punten thuis te houden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl