Oudste inwoner van Werkendam overleden op 105-jarige leeftijd

Foto: Archief
28 januari 2020, 19:23
Verlopen

WERKENDAM - De oudste inwoner van Werkendam is overleden. Nelly De Klerk-Hoegee overleed 17 januari op 105-jarige leeftijd.

Ze woonde nog zelfstandig aan de Sasdijk. Haar twee dochters verzorgden haar. De Klerk-Hoegee was getrouwd met Wouter de Klerk, die jarenlang bij de gemeente Werkendam werkte. Zelf was ze lange tijd kapster in Werkendam.

Met haar 105 jaar behoort De Klerk-Hoegee bij de oudste inwoners die Altena ooit kende. In april 2018 overleed Aart de Graaff uit Genderen op de leeftijd van 104 jaar. Ook Anna Wijnans-Groeneveld uit Nieuwendijk werd 104 jaar. Zij overleed in 2017.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl