Meld uw school nu aan voor De Kleine Jantje Beton Loterij

Foto: Jantje Beton
30 januari 2020, 16:47
Verlopen

ALTENA - Vanaf nu kunnen basisscholen zich op JantjeBeton.nl/loterij aanmelden om mee te doen aan De Kleine Jantje Beton Loterij.

Afgelopen jaar haalden tienduizenden leerlingen van 500 scholen een bedrag van € 800.000,- op, waarvan de helft naar de scholen ging. Dit jaar wordt een nog hogere opbrengst verwacht. Kinderen moeten steeds meer en spelen steeds minder. Om daar iets aan te doen organiseert Jantje Beton de Kleine Jantje Beton Loterij. Ieder jaar gaan honderden scholen (en zo’n 60.000 leerlingen) op pad om lootjes te verkopen voor de Kleine Jantje Beton Loterij. Zij doen dit niet alleen via het traditionele verkoopboekje, maar ook via de ‘Tikkie jij bent ‘m!’ actie.

Van de opbrengst van de lootjes (€ 3,- per stuk) gaat de helft naar de school, en de andere helft naar Jantje Beton. De scholen mogen de opbrengst zelf besteden aan speelmaterialen voor meer spelen en bewegen op en rondom het schoolplein. Deelname is gratis en Jantje Beton levert alle benodigde materialen aan en begeleidt de organisatie. Aanmelden is eenvoudig via het online inschrijfformulier.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl