Dichters en muziek in Werkendam tijdens eerste podium van 2020

Foto: Archief
31 januari 2020, 20:34
Verlopen

WERKENDAM - Op dinsdag 11 februari gaat het dichterspodium weer van start na een korte winterstop. Van 19.45 uur tot 21.15 uur bent u van harte welkom in de Bistro Vrouwenhemel aan de Sasdijk 2. De inloop is vanaf 19.15 uur.

Dichter van de maand is Albert Prins uit Oudenhoorn. Hij schrijft gedichten sinds zijn middelbare school. Zijn gedichten zijn verhalend, vaak met een glimlach als ondertoon en zijn in vele verzamelbundels opgenomen. Daarnaast heeft hij ook twee eigen bundels geschreven. Op veler verzoek komt Skylark weer spelen. Dit trio (met viool, zang en gitaar) is nu een kwartet met een contrabas erbij en zal twee keer optreden.

Voor het Open Podium zijn nog plaatsen beschikbaar. Iedereen die zijn of haar gedicht(en) wil voordragen kan zich aanmelden. En als je dat wel leuk lijkt, maar aarzelt omdat je (nog) geen ervaring hebt met voordragen van je gedichten, kan Marcel je hiermee vooraf helpen. Voor meer informatie en/of het volledige programma www.nederlandsdichterspodium.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl