Aanwinst Mohamed el Massaoui zorgt niet voor winst CFM/Transito

Foto: Website CFM/Transito
1 februari 2020, 06:17
Verlopen

WERKENDAM - CFM/Transito speelde ook de tweede wedstrijd van 2020 in de eigen Crosser. Tegenstander was Madereros CF, een ploeg die een punt meer heeft op de ranglijst. Een goed resultaat tegen deze tegenstander zou goed van pas komen voor de Werkendammers.

Met aanwinst Mohamed el Massaoui in de gelederen begon CFM/Transito veel scherper aan de wedstrijd dan de afgelopen wedstrijden. Toch was het de uitploeg die optimaal gebruik maakte van de fouten van de Werkendammers en daardoor uitliep naar een 0-3 voorsprong. CFM/Transito raakte verder in de eerste helft steeds beter op elkaar ingespeeld, waardoor ook de eerste kansen ontstonden. Dankzij een benutte tien-metertrap van Mohamed el Massaoui kwamen de Werkendammers vlak voor rust weer terug in de wedstrijd.

De tweede helft begon dramatisch voor CFM/Transito. Al na dertig seconden lag de bal in het doel van keeper Rob de Groot. De Werkendammers speelden dan vervolgens een verloren wedstrijd, waarin nog vele gele kaarten en tegendoelpunten werden genoteerd. De uiteindelijke uitslag werd 2-7.

De volgende wedstrijd van CFM/Transito is vrijdag 7 februari in Amsterdam. Om 19.30 uur is ASV LEBO 2 de tegenstander.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl