Calamiteitendienstregeling Riveer tijdens voorjaarsvakantie

Foto: Riveer
3 februari 2020, 20:25
Verlopen

REGIO - De Gorinchem XI zal eind februari naar de werf gaan voor groot onderhoud. Gevolg hiervan is dat er maandag 24 februari t/m vrijdag 28 februari 2020 volgens calamiteitendienstregeling wordt gevaren op de trajecten Gorinchem-Sleeuwijk en Gorinchem-Werkendam-Hardinxveld.

Alle schepen moeten regelmatig voor groot onderhoud naar de werf. Dat is belangrijk voor de veiligheid en om betrouwbaar vervoer te kunnen bieden. Voor de werkzaamheden tijdens dit onderhoud is het noodzakelijk dat het schip naar de werf gaat.

Om de overlast zo gering mogelijk te houden, kiest Riveer bewust voor een schoolvakantie om dit werk uit te laten voeren. Naar verwachting is het schip op maandag 2 maart weer terug in de vaart. De actuele dienstregeling is altijd beschikbaar op Riveer.nl of via de gratis app.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl