Theaterlessen in Giessen en Nieuwendijk

Foto: Gerrit de Joode
7 februari 2020, 05:55
Verlopen

GIESSEN/NIEUWENDIJK - Jorien Buijs start in maart met theaterspellessen voor diverse leeftijdsgroepen. Vooral voor kleine kinderen en pubers een kans om hun acteertalent te ontdekken. Ook voor volwassenen is er een lesprogramma.

Zonder te werken aan een grote voorstelling zijn de lessen vooral gericht op beleving en zelfontdekking. Met de jongste doelgroep op zoek naar fantasie, met pubers naar eigenheid en de levensfase om uiteindelijk met iedereen van 4 tot 108 jaar te komen naar een manier om jezelf te mogen te zijn.

Jorien uit Oudendijk heeft een droom; middels theater op zoek naar jezelf en vooral ook plezier beleven zonder oordeel. Haar eigen ervaring deelt ze graag en zet ze in om middels het maken van mooie momenten de beleving van theater diepere betekenis te geven. De lessen vinden plaats vanaf maart in de Jager in Giessen en de Xinix in Nieuwendijk. Voor aanmelding en meer informatie stuurt u een e-mail naar jbspelprojecten@gmail.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl