Carnaval bij VV Woudrichem

Foto: VV Woudrichem
8 februari 2020, 15:28
Verlopen

WOUDRICHEM - Voetbalvereniging Woudrichem organiseert op zaterdag 22 februari het (kinder)carnaval in de kantine op het Bolwerk.

Met medewerking van het feestduo ‘Net Nie’ zal het een knotsgek feest worden. De DJ’s zijn onder andere bekend van de Jeugdsoos Amigos in Giessen, spektakel verzekerd. Het kindercarnaval vangt aan om 14.00 uur waarna het feest doorgaat vanaf 17.00 uur voor volwassenen. Voor de kinderen is er gratis drinken, snoep en chips.

Om 20.00 uur vertrekt de bus naar Kaaiendonk (Oosterhout) om gezellig verder te feesten. Voor degene die meegaan, bestaat de mogelijkheid om te eten bij de voetbalvereniging om 17.30 uur. Alle kinderen en ouders zijn van harte welkom om carnaval mee te vieren.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl