Gemeente Altena ook actief tijdens storm

Foto: Altena TV
9 februari 2020, 19:47
Verlopen

REGIO - Met 7 schademeldingen tijdens de storm Ciara beleefde de gemeente Altena deze als vrij rustig. In enkele gevallen schakelde de gemeente de brandweer in.

De gemeente is vaker dan gedacht de eerste lijn voor hulp bij schade door bijvoorbeeld een storm. In veel gevallen is de gemeente in staat om hulp te bieden bij vervelende of gevaarlijke situaties waarbij het bellen van het noodhulpnummer 112 niet noodzakelijk is.

De medewerkers van de gemeente kwamen vandaag in actie na meldingen van omgewaaide bouwhekken, schade aan particuliere bomen en bij schade aan bushokjes. Een woordvoerder van de gemeente laat weten dat de schade tot nu mee lijkt te vallen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl