Peuterochtend Lammetjesdag 3.0 bij BS Oudendijk

Foto: Perswinkel Communicatie
10 februari 2020, 14:15
Verlopen

OUDENDIJK - Nieuw bij Basisschool Oudendijk is de Peuterochtend Lammetjesdag 3.0. Peuters van 2 tot 4 jaar zijn met hun ouders van harte welkom op deze open ochtend op maandag 17 februari 2020.

Om half 10 worden de peuters in de kleuterklas ontvangen met fruit en wat drinken, daarna gaan ze aan de slag met bootjes, water en design. Natuurlijk is er ook alle ruimte om de hoeken te ontdekken of nog even buiten te spelen. Ouders mogen erbij blijven, maar mogen ook in de hal koffiedrinken en een kijkje nemen in de rest van de school.

Kleuters stromen het hele jaar in bij de kleuterklassen. Daarom heeft BS Oudendijk besloten om hun Lammetjesdag drie keer per jaar te organiseren; in februari, juni en oktober. Elke keer staat een andere activiteit centraal, zodat de peuters met hun ouders meerdere keren per jaar kunnen komen. Ouders die niet kunnen en toch snel op school willen komen kijken, kunnen een afspraak maken via info@bsoudendijk.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl