Stamppot eten in d’ Altenaer

Foto: Joanne Vink
10 februari 2020, 14:23
Verlopen

ALMKERK - Dinsdag 4 februari kwamen de bewoners van d’Altenaer samen om met elkaar stamppot te eten. De commissie Hart en Hand voor ouderen organiseerde dit samen met de bewonerscommissie.

De commissie Hart en Hand voor ouderen is een initiatief vanuit SGP-Jongeren Werkendam. Zij zetten zich in tegen eenzaamheid onder ouderen. Door bij d’Altenaer en Goezate activiteiten te organiseren, willen zij laten zien hoe belangrijk het is om onze ouderen niet te vergeten. In 2019 was er al een pannenkoekenmaaltijd georganiseerd in d’Altenaer die erg in de smaak viel. Daarom werd er dit keer weer een maaltijd georganiseerd.

Dit keer was er een heerlijk stamppottenbuffet. Er waren ongeveer 30 bewoners die aanschoven aan tafel. Een klein groepje jongeren heeft geholpen bij de bediening. Al met al een fijne avond, waarbij gezelligheid en verbinding centraal stond. Op 19 februari hopen ze weer een avond te organiseren in Goezate in Werkendam, waarbij de jongeren spelletjes doen en koffie drinken met de ouderen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl