Trema zoekt maaltijdbezorgers

Foto: Archief
10 februari 2020, 13:41
Verlopen

WOUDRICHEM - Voor de kern Woudrichem is Trema Welzijn op zoek naar maaltijdvrijwilligers. Vele handen bezorgen namelijk warme maaltijden.

De maaltijdservice is er op gericht om tussen de middag een warme maaltijd bij de klant te bezorgen. Vooral het contact met de klant is belangrijk. De klanten zijn mensen die niet meer zelfstandig kunnen koken of het eten niet kunnen opwarmen. Zij wonen nog wel zelfstandig, al dan niet met wat hulp. Voor sommige klanten is het elke dag een hoogtepunt wanneer de vrijwilliger op de stoep staat. De vrijwillige maaltijdchauffeurs hebben een belangrijke signaleringsfunctie.

De vrijwillige maaltijdchauffeurs helpen elkaar om elke dag iemand klaar te hebben staan. Zij bezorgen warme maaltijden vanuit de keuken van de Lemmenskamp. Iedereen mag zich aanmelden voor het bezorgen van warme maaltijden. En komt het een keertje niet goed uit? Er is altijd wel iets te regelen en te ruilen met een collega vrijwilliger. Voor aanmelden en meer informatie neemt u contact op met Trema Welzijn op het telefoonnummer 0183-408444.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl