BC Virtus uiteindelijk kansloos tegen Almere Pioneers

Foto: Ron Dekker
11 februari 2020, 13:06
Verlopen

WERKENDAM - BC Virtus heeft zich afgelopen zaterdag geen dienst bewezen door thuis te verliezen van Almere Pioneers. Uit werd er nog net verloren en was Virtus zeker niet kansloos.

Thuis kon het verzwakte Virtus team geen vuist maken en verloren het met 65-87 Het zit Virtus dan ook niet mee, in het smalle team was ook nog eens center Cas Vos geblesseerd, een rug blessure hield hem aan de kant.

Van een grote nederlaag was in de eerste helft nog geen sprake, Virtus startte goed en kwam dankzij Gavin van den Wall en Ton Visser op een 15-9 voorsprong. Ruststand 36-32. Wat er in de rust gebeurd is in de kleedkamer van Almere Pioneers is een raadsel, feit is dat er opeens een heel ander team stond. In no time stond Virtus met 40-47 achter. De wedstrijd werd afgesloten met de eindstand 65-87.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl