Voel (of word) een echte HELD van Brabant!

Foto: Helden van Brabant
11 februari 2020, 12:57
Verlopen

REGIO - Dit jaar wordt het jaar van de Vuelta. Maar liefst drie dagen lang koersen de renners door het Nederlandse landschap waarbij de provincies Utrecht en Brabant centraal staan.

“Niet alleen tijdens de wielerronde; ook in aanloop maken we er een Spaans Fiesta van met elkaar! Helden van Brabant – het samenwerkingsverband tussen de vijf meest prominente toertochten van Brabant – is officieel onderdeel van het La Vuelta 2020 activatieprogramma.” De eerste 100 recreatieve fietsers die deelnemen aan drie van de vijf toertochten van Helden van Brabant ontvangen een gratis startbewijs (ter waarde van € 47,50) voor de officiële La Vuelta Toertochten op 8 of 9 augustus in Utrecht of Breda. Speciaal onder deze early birds worden maar liefst 50 prachtige Bioracer Helden van Brabant koerstruien verloot.

Dus aarzel niet en schrijf je snel in voor de Helden van Brabant Toertochten, zodat jij in Augustus fit en voorbereid aan de start staat in Utrecht of Breda. Voor meer informatie én de spelregels kijk op https://mariannevoswielerfestival.nl/vuelta/ of volg Helden van Brabant op Facebook of Instagram.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl