Contactavond MS Vereniging Nederland in Gorinchem

Foto: Pixabay
16 februari 2020, 12:25
Verlopen

GORINCHEM/ALTENA - De MS Vereniging Nederland - Gorinchem en Altena nodigt al haar leden uit voor de contactavond op woensdag 26 februari 2020 om 20.00 uur in de recreatiezaal van de Boogflat in Gorinchem.

Spreker voor deze avond is de mevrouw Lida van Rijn. Zij is werkzaam als mantelzorgconsulent bij gemeente Gorinchem. Het aanbieden van mantelzorg kent meerder facetten, zo zijn er mensen die mantelzorg verlenen en mensen die deze zorg krijgen, maar voor beiden is er de mantelzorgondersteuning wat wordt gedaan door professionele organisaties. En hier springt onder meer de gemeente in, deze is verantwoordelijk voor de ondersteuning bij mantelzorg, waarbij in goed overleg wordt gekeken naar de benodigde mantelzorgtaken.

Daarnaast organiseert de gemeente bijeenkomsten, cursussen en individuele ondersteuning om mantelzorgers te ondersteunen. De gemeente is ook verantwoordelijk voor mantelzorgwaardering. Deze avond is bedoeld voor alle leden en niet-leden van MS Vereniging Nederland.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl