Informatiemiddag over ‘Mijn huis op maat’

Foto: Gemeente Altena
19 februari 2020, 20:38
Verlopen

WERKENDAM - Op maandag 2 maart organiseert de gemeente Altena in samenwerking met Trema Welzijn en Rabobank Altena-Bommelerwaard een informatiemiddag over ‘Mijn huis op maat’.

U krijgt dan van alles te horen over een leven lang veilig en comfortabel wonen. De bijeenkomst vindt plaats van 14.30 tot 16.00 uur bij MB Middelkoop, Leeghwaterstraat 14 in Werkendam. Geïnteresseerden zijn van harte welkom hierbij aanwezig te zijn. Aanmelden is niet nodig.

Krijg inzicht in mogelijke aanpassingen in uw woning

Het is tegenwoordig steeds makkelijker om uw woning comfortabel en veilig te maken. Daarbij is er meer mogelijk dan u denkt: van slimme handigheidjes tot meer ingrijpende veranderingen. En dat is nodig, omdat we steeds langer thuis blijven wonen in Nederland. Tijdens de informatiemiddag op 2 maart krijgt u een presentatie te zien over welke mogelijkheden u in uw woning heeft. Waar kunt u op letten? En waar kunt u nu al rekening mee houden? Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen. Ook kunt u na afloop allerlei handigheidjes en technische snufjes bekijken.

Vraag gratis persoonlijk advies van woonadviseurs aan.

Om een gratis advies op maat te geven, zijn er in de gemeente Altena vrijwillige woonadviseurs. U kunt hen vragen om langs te komen voor een huisbezoek. Samen loopt u door uw woning en krijgt u een persoonlijk woonadvies met daarin de verbeterpunten van uw woning. Het woonadvies geeft ook een indicatie van de kosten. U kunt daarna zelf aan de slag gaan of er een professional bij halen. Die keus is aan u. Aanmelding voor een huisbezoek is mogelijk via gemeente Altena – OnS Altena, bereikbaar via 0183 – 51 60 60 en ons@gemeentealtena.nl.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl