Spel en Gameavond in jongerencentrum De Pomp

Foto: Archief
19 februari 2020, 06:31
Verlopen

ALMKERK - Op zaterdag 22 februari is Jongerencentrum De Pomp in Almkerk weer geopend.

Speel samen met je vrienden een spelletje op het computernetwerk of neem plaats in één van de racestoeltjes voor een lekker potje Mario Kart. Ook kun je lekker tafelvoetballen of tafeltennissen. In de nieuwe zaal ‘De Pitstop’ speel je een ontspannen spelletje poolen of darts. Ook staan er in de kast voldoende bordspellen. Aan de bar is alle ruimte voor een goed gesprek onder het genot van een lekker drankje. De entree is gratis.

Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn zij geopend en is er een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres: Sportlaan 3A in Almkerk. Voor meer informatie kun je kijken op www.depomp.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl