Biesbosch MuseumEiland weer Green Key goud gecertificeerd

Foto: Biesbosch Museumeiland
20 februari 2020, 12:38
Verlopen

WERKENDAM - Op 13 februari ontving het Biesbosch MuseumEiland, tijdens de landelijke uitreiking van de Green Key het certificaat 2020, niveau goud uit handen van NBTC directeur Jos Vranken.

Met een Green Key certificaat draagt het Biesbosch MuseumEiland bij aan de verduurzaming van ons land en aan de versterking van het duurzame imago van de accommodatie. “Met de Green Key dragen wij bij aan de reductie van de CO2 uitstoot per bezoeker. Daarnaast werken we met de Green Key ook aan vermindering van afval, maken we gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en gaan we voedselverspilling tegen. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Iedere twee jaar worden we bezocht door keurmeesters die checken of alles klopt. Voor ons altijd weer een mooi ijkmoment waar we staan in het verduurzamen van ons bedrijf”, aldus Ingrid Koops, Green Key-coördinator.

Het Biesbosch MuseumEiland ontving het Green Key certificaat, niveau goud, voor het vierde achtereenvolgende jaar.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl