De carnavalsoptochten van Hank en Dussen gaan door

Foto: ter illustratie
22 februari 2020, 10:48
Verlopen

HANK/DUSSEN - “Ja, er staat wind en ja er valt een spatje regen”, maar dat is geen reden om de carnavalsoptocht van Dussen af te lasten, zo meldt C.S. de Klaitrappers.

Stichting Carnaval Hank houdt nog een kleine slag om de arm: “De optocht in Knusterooiersland gaat vooralsnog gewoon door”. De stichtingen houden nauw contact met de gemeente over de weersontwikkelingen. Ook hebben de beide stichtingen onderling contact.

De optocht in Knusterooiersland (Hank) start om 13:11 uur met de sleuteloverdracht aan Prins Pils. In Klaiendam (Dussen) vindt de sleuteloverdracht om 13:45 uur plaats. Prins Bies d’n Eerste opent dan het carnaval met aansluitend de optocht.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl