Smullen in jongerencentrum de Pomp in Almkerk

Foto: Archief
22 februari 2020, 06:54
Verlopen

ALMKERK - Zaterdag 29 februari is het smullen in Italiaanse stijl bij jongerencentrum de Pomp in Almkerk want op het programma staat een gezellig eetavond.

Wat er precies gegeten wordt hangt natuurlijk af van de bui van de chef-kok, maar één ding is zeker het gaat onvergetelijk worden. Niet alleen voor een goed gevulde maag en gerechten die de smaakpapillen strelen moet je deze avond in de Pomp zijn, maar het gaat ook gewoon heel gezellig worden. De Pomp is open vanaf 17.00 uur. Ook als je niet mee-eet ben je van harte welkom. De kosten voor het eten zijn € 3,- p.p.

Jongerencentrum de Pomp is onderdeel van Youth for Christ Altena. Elke zaterdagavond zijn zij geopend met een programma voor jongeren van 12 tot circa 23 jaar. Het adres is Sportlaan 3A in Almkerk. Voor meer informatie kun je mailen naar contact@depomp.com.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl