Extra en tevens laatste opvoeringen ‘In Catering’ door Juliana

Foto: Adriaan Lievaart
24 februari 2020, 09:37
Verlopen

UITWIJK - Inmiddels heeft toneelgroep Juliana te Uitwijk twee uitvoeringen gehad van het stuk 'In Catering' van schrijver Ton Elstgeest. De eerste avonden zijn succesvol verlopen.

Een of andere sjacheraar, genaamd Eduardo, is een bedrijfje gestart met catering. Op een avond moet hij de catering verzorgen bij een van de meest welgestelde families van Nederland. Eduardo is een opgeblazen figuur met veel dikdoenerij en interessantdoenerij. Van catering heeft hij echter totaal geen kaas gegeten, samen met zijn nogal ontvlambare karakter en zijn aangeboren lompheid levert dit de nodige hilariteit op. 

Inmiddels zijn bijna zes avonden uitverkocht. Er zijn nog enkele kaarten voor 6 maart beschikbaar. Als extra en tevens laatste avonden zijn nu vrijdag 13 en zaterdag 14 maart toegevoegd. De extra voorstellingen vinden plaats in de Hoogt met als aanvang 19.30 uur. Kaarten voor deze voorstellingen zijn telefonisch te bestellen op maandag, dinsdag en woensdag tussen 15.00 en 20.00 uur bij Elly Lievaart via 0183-442153.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl