Freetime O.D. Jassband bij Jazz Hall’72

Foto: Jazz Hall '72
24 februari 2020, 14:57
Verlopen

GORINCHEM - Zondagochtend 1 maart ontvangt de Gorinchemse jazzclub Jazz Hall'72 de Freetime Old Dixie Jassband. Sinds 1971 strooit deze band haar ‘classicjazz’ over Europa en springt de multibassist letterlijk gaten in de lucht.

Als grondleggers van de Enkhuizer jazzscene, viert de band volgend jaar haar gouden jubileum. De mannen in de vertrouwde shirts met de blauwe blokjes, nemen het publiek iedere keer weer mee op een nostalgische reis door de jazz, waarbij o.a. ragtime’s, stomps, Latin-stukken en de blues de revue passeren. Mede hierdoor is een optreden van deze band een afwisselende happening voor alle muziek en jazz liefhebbers.

Het concert is zondag 1 maart van 11.30 tot 13.30 uur in Theater Podium Gorcum aan de Grote Haarsekade 120 in Gorinchem. Kaarten zijn vanaf 11.00 uur aan de zaal verkrijgbaar.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl