Vergunning is binnen voor beoogde fusie tussen zorgorganisaties

Foto: Archief
24 februari 2020, 10:05
Verlopen

REGIO - De Riethorst Stromenland, Volckaert en Schakelring hebben een vergunning ontvangen van de Autoriteit Consument en Markt. Hiermee is er een akkoord voor de beoogde fusie tussen de drie zorgorganisaties.

Per 31 maart 2020 wordt de bestuurlijke fusie gerealiseerd. De resterende maanden van dit jaar worden besteed aan de transformatie om per 1 januari 2021 juridisch te fuseren en als nieuwe zorgorganisatie van start te gaan.

De nieuwe organisatie heeft straks ruim 3500 medewerkers en meer dan 2000 vrijwilligers voor zo’n 3500 cliënten in het werkgebied tussen de vier grote steden Tilburg, Breda, Gorinchem en Den Bosch.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl