Huidige status coronavirus in de gemeente Altena

Foto: Redactie
1 maart 2020, 21:44
Verlopen

ALTENA/GORINCHEM - Er zijn mogelijk nog veel vragen omtrent de eerste vaststelling van het coronavirus in Altena, de sluiting van het Beatrixziekenhuis te Gorinchem en waar u terecht kunt voor meer informatie.

Al onze berichtgeving omtrent de vaststelling van het virus, de genomen acties door betrokken partijen en te nemen voorzorgsmaatregelen zijn terug te lezen op www.radioafm.nl, www.altenatv.nl, social media of de gratis te downloaden app. Als lokale omroep voor de gemeente Altena staan we in nauw contact met de gemeente Altena, Veiligheidsregio Midden- en West Brabant en het RIVM.

Voor vandaag sluiten we de berichtgeving af en blijven de ontwikkelingen volgen. Als u vragen heeft over het coronavirus kunt u voor de gemeente Altena contact opnemen met de GGD via het telefoonnummer 0900-3646464. Ook kunt u terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM op 0800-1351. Voor vragen over uw afspraken in het Beatrixziekenhuis kan u bellen met de Rivas Zorglijn op 0900 – 8440.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl