Beatrixziekenhuis onderzoekt gefaseerde openstelling

Foto: RTV Altena
2 maart 2020, 18:07
Verlopen

GORINCHEM/ALTENA - Ondanks dat er meerdere medewerkers van het ziekenhuis in thuisisolatie zijn geplaatst in afwachting van de testresultaten onderzoekt men of het ziekenhuis weer open gesteld kan worden.

Meerdere medewerkers van het ziekenhuis zijn mogelijk besmet met het coronavirus en wachten in isolatie de resultaten af. Of hier ook medewerkers uit Altena bij betrokken zijn kan de woordvoerder niet bevestigen of ontkennen omwille van de privacy. Op dit moment liggen er nog ongeveer 70 patiënten in het ziekenhuis en zijn ruim 25 patiënten ontslagen sinds zaterdagavond.

Vooralsnog blijft de stop op opname van nieuwe patiënten en bezoek van kracht. Mensen die medische zorg nodig hebben worden verwezen naar andere ziekenhuizen in de omgeving. De huisartsenpost is bereikbaar en tijdelijk ingericht op een locatie aan de overzijde van het Beatrixziekenhuis.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl