Eerste tests Beatrixziekenhuis op corona negatief

Foto: Rivas.nl
2 maart 2020, 10:48
Verlopen

GORINCHEM/ALTENA - De eerste testresultaten uit het Beatrixziekenhuis na de sluiting vanwege een corona patiënt zijn bekend.

Medewerkers die in direct contact zijn geweest met de patiënt en patiënten die gelijktijdig op de intensive care verbleven, zijn getest op besmetting met het coronavirus. De eerste tests, op drie medewerkers en één patiënt, zijn negatief. Dit betekent dat zij niet zijn besmet met het coronavirus.

De bezoekers- en opnamestop in het ziekenhuis blijft voorlopig van kracht. “Nadat nog eens tien mensen in de zogenoemde eerste ring rond de patiënte zijn onderzocht, volgt een onderzoek naar enkele tientallen mensen in de tweede ring”,Tot wanneer het Beatrixziekenhuis en de Lingepolikliniek gesloten blijven voor bezoekers en nieuwe patiënten is nog niet bekend.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl