Burgemeester Lichtenberg over coronavirus

Foto: Gemeente Altena
4 maart 2020, 18:02
Verlopen

ALTENA - Het coronavirus heeft ook de gemeente Altena bereikt. Burgemeester Lichtenberg: "Normaal doen is het beste wat we kunnen doen."

In de gemeente Altena zijn 4 patiënten bekend met besmetting van Covid-19, het coronavirus. Deze zijn in thuisisolatie of elders opgenomen in het ziekenhuis. In het kader van de privacy worden geen woonplaatsen bekend gemaakt. Burgemeester Lichtenberg heeft contact met de patiënten en begrijpt ook dat andere mensen bezorgd zijn.

De gemeente Altena ziet geen reden tot het treffen van extra maatregelen, vanuit de overheid is daar geen reden toe. Wel worden er in Altena op eigen initiatief maatregelen genomen. “Gedraag je volgens de geldende hygiëneregels”, aldus burgemeester Lichtenberg. Voor meer informatie over het coronavirus kijkt u op de website van het RIVM of belt u het landelijke informatienummer 0800-1351.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl