Heusdensebrug afgesloten tussen 19 en 23 maart 2020

Foto: Altena TV
4 maart 2020, 14:26
Verlopen

WIJK EN AALBURG - De Heusdense brug (N267) over de Bergsche Maas tussen Heesbeen en Wijk en Aalburg wordt afgesloten voor onderhoud. De afsluiting is van donderdagavond 19 maart vanaf 20.00 uur tot maandagochtend 23 maart 5.00 uur.

De provincie Noord-Brabant vervangt de voegen in het wegdek van de brug, waardoor na het onderhoud weer 80 km/u gereden kan worden. De brug zal volledig afgesloten zijn voor al het verkeer. Tijdens het onderhoud wordt het verkeer omgeleid. De omleiding wordt aangegeven met borden. Het Bernse Veer vaart tijdens dit weekend ook in de avond en nacht. Fietsers wordt aangeraden gebruik te maken van de veerpont. Het gebruik hiervan is gratis. Houd er rekening mee dat de weg naar de veerpont smal is en het laadvermogen beperkt is.

Ook zijn er stremmingen in het openbaar vervoer. Arriva adviseert de opleidingspagina van de vervoerder in de gaten te houden voor meer informatie.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl