Speciale ideeëntuin in Werkendam voor de Groene Ruige Ruimte

Foto: Archief
8 maart 2020, 17:31
Verlopen

WERKENDAM - Op donderdag 26 maart 2020 wordt u van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn in de ideeëntuin in MFA Vlechtwerk in Werkendam om mee te denken over een activiteitenplan voor de Groene Ruige Ruimte.

Na een gesprek met wethouder Paula Jorritsma is een groep initiatiefnemers breder gaan kijken wie gebruik zou kunnen maken van de Groene Ruige Ruimte naast Kinderboerderij Floreffehoeve in Werkendam. De werkgroep heeft geruim een jaar gewerkt aan een plan wat buiten gerealiseerd wordt.

Het doel van de ideeën tuin is gezamenlijk een activiteitenplan maken voor de periode september 2020 tot september 2021. Een plan waarin de thema’s ontdekken en ontmoeten centraal staan. Waar er in alle vier de seizoenen iets te beleven is voor jong, oud, mobiel en beperkt. Activiteiten kunnen plaatsvinden in de Groene Ruige Ruimte of op de Kinderboerderij. De avond begint om 19.30 uur en vindt plaats in MFA Vlechtwerk aan de H.J. Roubosstraat 3 in Werkendam. De avond zal worden afgesloten met een hapje en een drankje op ‘de goede oogst’.

In het radioprogramma A-Magazine van zaterdag 7 maart sprak Michel Pruijmboom met twee van de initiatiefnemers:

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl