Extra maatregelen in Brabant in verband met coronavirus

Foto: RIVM
9 maart 2020, 19:37
Verlopen

REGIO - In aanvulling op de huidige maatregel om thuis te blijven bij milde klachten is de oproep om te stoppen met handen schudden.

De maatregel om thuis te blijven bij milde klachten die betrekking hebben op de luchtwegen blijft van kracht tot en met 16 maart voor de provincie Noord-Brabant. De overheid vraagt om daar waar het kan thuis te werken, als dat niet kan, ga dan gewoon naar uw werk.

De Veiligheidsregio gaat zich verder buigen omtrent het beleid rondom evenementen. Deze kunnen voorlopig doorgaan, maar wellicht worden er extra maatregelen genomen. Per evenement zal er gekeken worden naar maatwerk. De meeste maatregelen gelden alleen voor de provincie Noord-Brabant, omdat daar niet goed bekend is waar de besmettingen vandaan komen.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl