Huisartsenpraktijk AMEEdic sluit inloopspreekuur

Foto: AMEEdic
9 maart 2020, 21:44
Verlopen

GENDEREN - Als voorzorgsmaatregel tegen het verspreiden van het coronavirus sluit de huisartenpraktijk AMEEdic in Genderen tot nader order het inloopspreekuur.

Heeft u klachten zoals koorts, hoesten of verkoudheid? Kom dan niet de huisartenpraktijk binnen maar bel de assistente. Indien u voor het bloedprikken de praktijk moet bezoeken, is het van belang dat u geen van de genoemde klachten heeft. Als u één van deze klachten heeft, is het verzoek op een ander moment terug te komen als de klachten verdwenen zijn.

Het is belangrijk dat u in dat geval niet naar binnen gaat. “Wij nemen uw en onze gezondheid serieus”, aldus de praktijk. Om die reden is een alcohol dispenser bij de voordeur geplaatst. Ook is het tijdelijk niet mogelijk om online afspraken te maken.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl