Leerlingen Curio prinsentuin op vijfde plaats bij Skills Talents

Foto: Archief
9 maart 2020, 17:14
Verlopen

ANDEL - Tijdens de finale van de nationale kampioenschappen voor beroepen bij Skills Talents wisten de studenten van Curio Prinsentuin uit Andel de vijfde plaats te behalen in de categorie 'Tuinontwerp en Aanleg'.

De ontknoping vond op donderdag 5 maart plaats tijdens Skills The Finals in WTC Expo Leeuwarden. Hier streden 327 vmbo-leerlingen om Nederlands kampioen te worden in hun vakrichting. Bijna 10.000 leerlingen namen afgelopen maanden deel aan de voorrondes en provinciale kampioenschappen Er waren tien vakwedstrijden die aansluiten op de beroepsprofielen in het vmbo, zoals Horeca, Bakkerij en Recreatie, Media, Vormgeving en ICT en Mobiliteit en Transport.

Alle wedstrijddeelnemers werkten via hun opdrachten mee aan een overkoepelend thema: Back to the Future. De vakteams hadden ieder een eigen taak. Het team van Tuinontwerp en -aanleg ontwikkelde de ideale tuin waar je het hele jaar door van kunt genieten.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl