Virtus staat voor cruciale wedstrijden

9 maart 2020, 20:46

WERKENDAM - Afgelopen zaterdag kwam Uitsmijters uit Almelo op bezoek bij Virtus in Werkendam. Het was een oude bekende voor de Werkendammers.

Eerder dit seizoen werd de uitwedstrijd in de laatste minuut verloren met 70-68. Virtus was niet ongeschonden uit de vorige wedstrijd gekomen, waardoor er een aantal spelers met blessures of pijntjes speelden. Halverwege het tweede kwart maakten de bezoekers een run en liepen ze uit naar een ruststand van 34-50.

Vanwege de foutenlast en de kleine rotatie speelde Virtus de wedstrijd uit met een piepjong team met een gemiddelde leeftijd van 20 jaar. Na 40 minuten stond er uiteindelijk een 74-106 als eindstand op het bord en werd er kansloos verloren. De focus gaat nu naar de laatste vier wedstrijden van dit seizoen. Komende zaterdag staat er een uitwedstrijd op het programma tegen Harlemlakers in Amsterdam.