Klussen en vergaderen op ‘De Beach’

Foto: Beachsport vereniging W'dam
10 maart 2020, 19:20
Verlopen

WERKENDAM - Op zaterdag 14 maart wordt de locatie van Beachsportvereniging Werkendam, beter bekend als de Copakadijk, weer zomer klaar gemaakt.

Alle leden worden opgeroepen een steentje bij te dragen, maar ook niet-leden zijn van harte welkom om de handen uit de mouwen te steken. De activiteit wordt gesteund door NL doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je bent welkom vanaf 8.00 uur en rond 12.30 uur hoopt men het grootste deel van de werkzaamheden gedaan te hebben.

Op maandag 23 maart wordt de Algemene Ledenvergadering gehouden. Het bestuur vertelt graag hoe het afgelopen jaar is verlopen en presenteert ambitieuze plannen voor 2020. Jij als lid kan daarover meebeslissen. Kom daarom naar de Copakadijk. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar en om 19.30 start de vergadering. Natuurlijk is er na afloop een drankje en een hapje.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl