Dienst VEG De Burcht in Sleeuwijk afgelast

Foto: Facebook De Burcht Sleeuwijk
14 maart 2020, 13:13
Verlopen

SLEEUWIJK - Vrijdag liet VEG De Burcht uit Sleeuwijk nog aan Altena TV weten de dienst op te splitsen over meerdere zalen. Na de oproep van burgemeester Lichtenberg om ook bijeenkomsten kleiner dan 100 personen niet door te laten gaan, is besloten de dienst niet door te laten gaan.

Het nemen van een beslissing is erg lastig, omdat er op heel veel vlakken ruimte wordt geboden voor interpretatie van de RIVM-regels. Daarnaast is er veel subjectieve informatie dat op bijvoorbeeld social media rondgaat. “Met elkaar hebben we besproken dat wij ons uitsluitend richten op de instructies die het RIVM en de Nederlandse overheden geven. Indien er vanuit het RIVM of overheden aangepaste richtlijnen komen, volgen we die onmiddellijk”, aldus een reactie.

De Vrije Evangelische Gemeente De Burcht in Sleeuwijk heeft dan ook besloten de dienst van zondag 15 maart geen doorgang te laten vinden.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl