Zorgplein Maaswaarden neemt maatregelen op beide locaties

Foto: Archief
14 maart 2020, 12:26
Verlopen

WIJK EN AALBURG/ANDEL - In verband met het coronavirus neemt Zorgplein Maaswaarden, met locaties in Wijk en Aalburg en Andel, verregaande maatregelen.

Per direct is restaurant de Waard op locatie Wijkestein in Wijk en Aalburg gesloten voor iedereen m.u.v. de bewoners die hier dagelijks eten. Met ingang van maandag 16 maart zal de dagbesteding op locatie Wijkestein sluiten. Daar waar nodig worden voor de individuele cliënt nadere afspraken gemaakt. “Wij realiseren ons dat we daarmee een groot beroep doen op het netwerk rondom de cliënt. In de huidige situatie kunnen we echter niet anders.” Alle groepsactiviteiten gaan tot nader order op beide locaties niet door.

De bezoekregeling voor de locaties Wijkestein en Notenhoff is aangepast. Indien u verkoudheidsklachten heeft of hoest, mag u niet op bezoek komen. Kinderen onder de 5 jaar mogen niet op bezoek komen en maximaal 1 bezoeker per cliënt per dag. Indien de situatie daar om vraagt wordt er uiteraard maatwerk geleverd.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl