Inwoners van Altena bieden ‘coronahulp’ aan via Facebook

Foto: Pixabay
17 maart 2020, 11:29
Verlopen

ALTENA - Ook in de gemeente Altena is het coronavirus het gesprek van de dag. Op sociale media gebeuren er momenteel ook mooie dingen.

In diverse kernen van Altena worden dan ook ‘coronahulp’ Facebookpagina’s opgericht. Een plek waar men elkaar hulp kan bieden of om hulp kan vragen. De mensen achter deze Facebookpagina’s willen zoveel mogelijk mensen met elkaar in contact brengen. Alle hulp is hierin van harte welkom. Of het nu gaat om het uitlaten van de hond, het doen van boodschappen of een kaartje schrijven. “We moeten elkaar helpen, want we lijden er allemaal onder”, aldus een initiatiefnemer.

Op dit moment zijn er veel berichten die worden verstuurd via sociale media op allerlei plaatsen. De initiatiefnemers hopen, door al deze berichten op één pagina aan te bieden, dat de hulpvragen overzichtelijker worden en kunnen worden opgepakt per kern. Zoek eenvoudig op Facebook naar de ‘corona hulppagina’ van uw kern en vraag om hulp of biedt uw hulp aan.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl