Evenementenhal Gorinchem ter beschikking aan de overheid

Foto: Easyfairs
18 maart 2020, 21:20
Verlopen

REGIO - Easyfairs Nederland, eigenaar van de Evenementenhal Gorinchem, heeft besloten actief mee te werken aan de strijd tegen het coronavirus.

De evolutie van het coronavirus en de snelheid van de ingrijpende maatregelen die de overheden nemen om de verdere verspreiding tegen te gaan hebben een verregaande impact, direct of indirect, op de gehele bevolking en op alle economische sectoren. Alle reeds geplande evenementen zijn afgelast.

Jeroen van Hooff (CEO) licht toe: “Wij zijn bijzonder onder de indruk van en geraakt door de onvoorwaardelijke inzet van alle overheden en gezondheidsinstanties. Wij vinden het logisch om als bedrijf zelf deel te nemen aan deze collectieve inspanning ter bestrijding van het coronavirus en om, waar mogelijk, het leed te verzachten van zij die direct getroffen zijn. Evenementenhal Gorinchem kan naast de andere locaties dienst doen als tijdelijk zorgcentrum, locatie voor het onthaal en het scheiden van patiënten en stockageruimte voor medisch materiaal.”

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl