Eerste vernieuwde Koningsdag in Hank afgelast

Foto: Archief
21 maart 2020, 06:02
Verlopen

HANK - Stichting De Vlinder Activiteitencentrum laat weten dat de viering van Koningsdag in Hank dit jaar zal worden afgelast. Men is tot dit besluit gekomen door alle ontwikkelingen rondom het coronavirus.

De organisatie vertrouwt op het begrip van iedereen en probeert er in 2021 weer een mooi feest van te maken. Wel wordt door Stichting Vlinder Activiteitencentrum een digitale tekenwedstrijd voor de kinderen gehouden. De kinderen kunnen voor 27 april hun tekening inzenden. De winnaar zal op 27 april bekend gemaakt worden. Zij ontvangen een prijs, medaille en een zakje snoep.

Ook wil de organisatie graag foto’s ontvangen van de versierde fietsen voor 27 april. De winnaar zal op 27 april bekend gemaakt worden. Ook zij ontvangen een prijs, medaille en een zakje snoep.

 

Zelf nieuws doorgeven? Tip onze nieuwsredactie.

Stuur jouw persbericht of informatie naar redactie@radioafm.nl